Entrevista a Montserrat Boza, propietària de Pastelosofía
OTP inicia una sèrie d’entrevistes a emprenedors que han confiat en OTP a l´hora d’obrir el seu negoci.
Per Jaume Perna Gijón, OTP Enginyeria
Com va sorgir la idea de crear Pastelosofía?
Perquè em van diagnosticar que era intolerant al gluten i la lactosa, i no m’agradaven els productes que trobava als supermercats.
Alhora, com que volia canviar de feina, vaig iniciar el projecte. Saber que era intolerant al gluten i la lactosa em va donar la idea d’empresa.
Quin balanç en fas?
Porto des del 4 de juliol i té bona pinta. El balanç és molt positiu i esperançador.
Quin tipus de clients tens?
Empreses de restauració i particulars: celíacs o persones amb intolerància alimentària (lactosa) o persones que han de fer dieta especial per prescripció mèdica. Amb tot, Pastelosofía no va adreçat només al públic que pateix al·lèrgies, sinó que és per a un públic més ampli, per a tothom. Persones i empreses que valoren els nostres productes: artesans, naturals, digestius, més nutritius i energètics.
Com a emprenedora coneixies la necessitat de ser assessorada per una enginyeria en obrir un negoci?
Sí, és un factor fonamental. Em vaig assabentar d’OTP per un client meu que em va engrescar a obrir el negoci.
Quina valoració en fas?
Molt bona i era una cosa que em preocupava molt perquè vaig entrevistar-me amb diversos emprenedors que em van explicar “històries de terror” sobre negligències fetes per enginyeries i que els van comportar sobre-costos. En un cas un emprenedor va trigar sis mesos a poder obrir…
OTP em va aportar la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava.
Quin consell donaries a algú que vulgui emprendre el seu negoci?
Si tens una idea, portar-la a terme, executa-la. S’ha d’actuar perquè pensant i pensant t’hi pots estar anys.
0 Comments
Leave A Comment